diumenge, 12 d’abril del 2009

Visita al Museu del Bonsai (La Bisbal d'Empordà)

Aquest cap de setmana vaig fer una visita al Museu del Bonsai a la Bisbal d'Empordà (Ctra. Girona-Palamós, km 12.5). La veritat, és una visita molt recomanable. Tenen alguns bonsais gegants i espectaculars i tenen mooolts bonsai i prebonsai d'alumnes que els estàn entrenant, a banda de tenir-ne bastants en venta, molts encara en test d'entrenament, ideal per personalitzar-lo en comptes de trobar-se un arbre ja fet. El lloc no és molt gran, però val la pena fer-hi una visita.

A l'entrada tenen la botiga "Art Intemporal", amb un bon assortit de terres, testos, adobs, eines, etc... El tracte és molt agradable i atent.

Segons apunta el prospecte que em van donar, també fan cursets i tallers, a més de ser l'única escola a tot l'estat on sol venir el mestre més jove del món del bonsai; Marco Invernizzi

En definitiva, una visita molt interessant i recomanable!
. . .

4 comentaris:

  1. Ah, per cert, posaré també quan tingui temps les fotos a la visita al jardí botànic de Madrid hehhe. Ah i un altre apunt, no vaig poder fer fotos al museu del bonsai perquè estava prohibit pels drets d'imatge d'alguns d'ells.

    ResponElimina
  2. Colta gerard, et claven 3€ per entrar al museu??? surt mes a compte per veure bons arbres passar-se per bonsai Ikebana del Montnegre, allà n'hi ha una pila i no et cobren entrada.

    ResponElimina
  3. Ei, doncs portam'hi! hehehe I en fem una crítica aqui al blog hehe.

    ResponElimina
  4. Jo hi he estat i trobo una barbaritat que ho venguin com a Museu del Bonsai, és un jardí que cau a la part del darrere i no gaire gran on només criden la atenció uns quants arbres, a més els preus de la botiga són una barbaritat comparat amb altres botigues de professionals que realment es dediquen a l'art del bonsai desde fa més anys que aquest senyor. També penso que el tracte deixa bastant a desitjar, no es pot ser més tacany e interessat en les "peles". No és gens recomanable.

    ResponElimina